Skip to content

Omtumlande helg!

02 September 2009
by

Inside out spelade sin sista föreställning på vår “hemmascen” Dansens Hus. Rivning och packning av våra två scenografiupplagor, en skickades till Moskva och en till Norge föra att sedan gå vidare till New York, eller hur var de nu??? Kaos…

Fringefestival i Eskilstuna där det mesta av svensk cirkus-varieté-gatuartisteri samlades. “Lafamija”-fest och väldigt kul!

På söndagen satt jag i panelen på ett seminarium med årets Polarpristagare Maestro Abreu. En fantastisk liten, stor man med ett bultande hjärta och en kraft & utstrålning som kan försätta berg, få hela Venezuela att spela klassisk musik och få världen att inspireras av hans arbete! Hamnade på förfest hos Polarprisarrangören Marie Ledin där bla Salem Al Fakir spelade Solsbury Hill med Peter Gabriel en halvmeter framför sig. Han blev så nervös så att han tappade texten och Peter Gabriel fick hjälpa honom. Magiskt litet ögonblick – såna var festen full av.

På måndagen fortsatte firandet med prisutdelning och middag och nu är Cirkus Cirkör inbjudna till Venezuela… och Peter Gabriel med crew kommer och tittar på Inside out när vi spelar i London.

Annars är det mycket jobb med mitt forskningsprojekt och förberedelser inför “Cirkushjärtan”-kvällarna på Stockholms Stadsteaters c/o-scen den 19:e & 20:e sept. Och vi går spända “i väntans tider” på att det ska lösa sej med parakrobaterna Pacha och Konstantins visum från Ryssland så att dom kan komma hit och jobba med oss. Dessutom står Inside out-artisterna flera timmar i kö för att få sina visum till USA. Tänk att de ska vara så vansinnigt svårt att resa och jobba i världen år 2009!!!

/Tilde

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: