Skip to content

New York!

13 November 2009
by

Vi fixade det! Publiken reste sej unisont o gav ett stående, rungande applådtack. Och premiärfesten var full av översvallande hyllningar på äkta amerikansk manér. Jag var tvungen att nypa mej i armen ett par gånger för att fatta att det faktiskt är sant att Cirkör spelar på BAM i New York. Så många gånger som vi har varit på väg till NYC och det har alltid blivit nåt strul på vägen och nu när vi äntligen är här så spelar vi på BAM av alla ställen! När man läser säsongsprogrammet och inser i vilket sällskap vi är, är det svårt att tro att en liten skitig cirkus från Sverige platsar där… Men vi ska passa på att njuta av varje sekund.

I övrigt intervjuar jag clowner o cirkusdirektörer för mitt forskningsprojekt och lär mej massor om att vända ett misslyckande till succé och om att hantera och utsätta sej för risker. Det är alltid tacksamt att intervjua amerikaner, det är som att dom vore skapta för att leverera oneliners. Och det är hälsosamt för ens svenska, skeptiska sinnelag att få ta del av.

/ Tilde

Advertisements
5 Comments leave one →
 1. 13 November 2009 17:02

  GRATTIS Tilde och gänget till det varma mottagandet. Det är ni verkligen värda! Häftigt med trailern på BAM:s webbplats – “an outlandish mix of acrobatics, musical theatre and spectacle with live on stage music by Irya’s Playground”!

  Keep it up!

  • Cirkus Cirkör permalink*
   13 November 2009 17:47

   Tusen tack! Det är hur kul som helst och vi är superstolta!!! 🙂

 2. 13 November 2009 17:04

  Underbart fantastiskt.

  • Cirkus Cirkör permalink*
   13 November 2009 17:48

   Eller hur 🙂 Yippie!!!!!! Heter du Stenhjärta i efternamn? Vad häftigt i så fall 🙂

 3. 09 April 2010 4:33

  Jag älskade Inide out, såg föreställningen i Lund, och tror aldrig jag kommer att kunna se och uppleva en lika fullständig konst-scen-underhållning-föredrag-inspiration-upplevelse. Men nu kommer ju nästa show och jag vill inte missa något : ) Fortsätt alltid! /Sara i Lund

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: